کار بازسازی یک دیوار استنادی به ارزش ۴.۲ میلیون افغانی درولایت کاپیسا آغاز گردید

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۰:۳۲
په کاپیسا ولایت کې د یو استنادي دېوال د بیارغونې چارې د ۴.۲ میلیونه افغانیو په ارزښت پیل شوې

پروژه بازسازی یک دیواراستنادی در ولسوالی اله سای ولایت کاپیسا، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا به ارزش ۴.۲ میلیون افغانی با حضور داشت محترم قاری احسان الله بریال  والی ولایت کاپیسا، محترم مولوی بحرالله بدری رئیس فواید عامه این ولایت، مسوولان محلی و متنفذین قومی رسما آغاز گردید.

 دیوار متذکره ۱۵۰ متر طول و ۶ متر ارتفاع دارد که کارساخت آن با یکی از شرکت های خصوصی قراردادشده و در مدت ۲ ماه تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد.

قابل یادآوریست که این دیوار در اثر سیلابهای موسمی در سال روان تخریب شده بود که کاربازسازی آن ازسوی وزارت فواید عامه به منظور حل مشکلات عابرین شامل پلان کاري این وزارت گردید که با تکمیل کار آن از تخریب سرک جلوګیری خواهد شد.

9 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۱:۲۸
Background image

قرارداد بازسازی اساسی ۱۵ کیلومتر شاهراه سالنگ در مربوطات سالنگ جنوبی به ارزش بیش از ۱.۲ میلیارد افغانی به امضا رسید

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به ادامه بازسازی اساسی شاهراه سالنگ، قرارداد بازسازی ۱۵ کیلومتر سرک از این شاهراه مهم و ترانزیتی کشور را در مربوطات سالنگ جنوبی به ارزش تخمینی ۱میلیارد و ۲۵۲ میلی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۴:۱۵
Background image

کار اعمار و ساختمان لات پنجم سرک حلقوی قیصار- لامان از سوی وزارت فواید عامه جریان دارد

پروژه اعمار و ساختمان لات پنجم سرک حلقوی قیصار – لامان به طول ۲۵ کیلومتر به ارزش ۱میلیارد و ۴۵۰میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و  سکتورخصوصی قرار داد شده است و کارآن جریان دارد

این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۱:۴۵
Background image

در سال ۱۴۴۷ هـ.ق میزان انتقالات اموال تجارتی نسبت به سال ۱۴۴۶ هـ.ق ۷۷.۹ درصد افزایش یافته است

در سال ۱۴۴۷ هـ.ق، از طریق بنادر حیرتان، آقینه، تورغندی و مسیر خط آهن خواف–هرات، در مجموع  ۷ میلیون ۶۰۲ هزار ۴۱۹ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۵۱۶۹۹. . .

BACK TO NEWS