وزير فوایدعامه با هیئت ایرانی در رابطه به شماری از پروژه های مهم صحبت نمود

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۵ - ۲۲:۴۱
وزير فوایدعامه با هیئت ایرانی در رابطه به شماری از پروژه های مهم صحبت نمود

انجنیر نجیب الله یمین وزیر فواید عامه با هیئت ایرانی در رابطه به شماری از پروژه های مهم سرک امروز در دفتر کار اش صحبت نمود.

در این دیدار میر شفیع نماینده خاص وزارت راه و شهر سازی ایران در رآس یک هیئت بر سرمایه گذاری بالای پروژه های سرک دوغارون الی اسلام قلعه، بندر ابونصر فراهی یا میل ۷۸، سرک قیصار - لامان، سالنگ ها و دیگر پروژه ها ابراز علاقه مندی نشان دادند.

انجنیر نجیب الله یمین وزیر فوایدعامه از نیت نیک هیئت ایرانی ابراز قدردانی کرده، به اعمار سرک های که در اولویت این وزارت میباشد اشاره نمود.

وی افزود، سرکهای مهم افغانستان که باید بزودی اعمار و ساختمان گردند، بخش دوم، سوم و چهارم سرک حلقوی کابل، اعمار و ساختمان سرک هرات - قندهار و قندهار - کابل، ترمیم و توسعه سرک هرات - اسلام قلعه، ساختمان سالنگ و اعمار و ساختمان ۳۲۰ کیلومتر باقی مانده دهلیز شرق - غرب، میباشد.

در این دیدار که تیم تخنیکی وزارت فواید عامه نیز اشتراک داشتند، روی بعضی موارد موافقه و روی شماری دیگر پروژه ها به شریک نمودن معلومات تصمیم اتخاذ گردید.

 هیئت جانب ایرانی میلیارد ها دالر در سرمایه گذاری زیر بناهای ترانسپورتی افغانستان ابراز علاقمندی نموده و افزود که تجارب شان را با انجنیران افغان شریک می نمایند.

در همین حال وزیر فوایدعامه از هیئت ایرانی خواست تا در بخش اعمار و ساختمان سرکها میان وزارت فواید عامه افغانستان و وزارت راه و شهر سازی ایران یک کمیته مشترک تشکیل شود تا در اعمار و ساختمان سرکها روی میکانیزم دراز مدت کار نمایند.

  در این دیدار روی اعمار ساختمان یک انستتیوت تخنیکی نیز بحث شد که هیئت ایرانی بر ساختمان آن نیز ابراز علاقه مندی نشان دادند.

۱۴ ثور ۱۴۰۰

دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

 

7 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۴
Background image

در ماه حوت از طریق خطوط آهن۷۲۹۲۶۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه حوت سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۷۲۹۲۶۱متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان۴۹۰۸۳۱ تُن، بندر آقینه ۷۰۸۰۸ت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۳:۴۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه ۱۵۱۷۵۰متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۹ ماه حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) الی ۶ماه حمل سال  ۱۴۰۵هـ.ش از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۵۱۷۵۰ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۲  الی  ۲۸حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۶۹۵۶۵  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۰۸۰۸۶ تُن. . .

BACK TO NEWS