اعلامیه وزارت فواید عامه درمورد کنترول وسایط باربری بلند تناژ!

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲ - ۱۰:۸
اعلامیه وزارت فواید عامه درمورد کنترول وسایط باربری بلند تناژ!

سرک‌ها و شاهراه های کشور سرمایه ملی‌ است و با هزینه هنگفت اعمار و ساختمان شده اند که حفظ و مراقبت آن وجیبه دینی و مسؤلیت ملی همه هموطنان عزیز می‌باشد.
وزارت فوایدعامه بمنظور حفظ و مراقبت از شاهراه ها وسرک های کشور به اطلاع تمام هموطنان عزیز و رانندگان وسایط نقلیه باربری بلندتناژ می رساند؛ آن عده وسایط‌ی که از معیار تعیین شده کمپنی مُولد و معیار تعیین شده این وزارت زیاد تر بارگیری نمایند، به وسایط شان اجازه عبور داده نخواهد شد و در صورت تخلف وسایط شان برای مدت طولانی متوقف و جهت جبران خساره سرک به ارگانهای عدلی وقضایی معرفی می شوند.

8 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۴:۸
Background image

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک-لوگر با ارزش بیش از ۷۱۲میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک- لوگر در دو لات به طول مجموعی۳۱.۶ کیلومتر میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون کار آن بشدت جریان دارد.

لات اول این سرک ۱۷. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۱:۲۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۱الی ۱۷ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۶۰۰۶۳ تُن،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۵۵
Background image

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان( سرک بندرکلفت) به طول ۲۵ کیلومتر در ولایت بلخ جریان دارد

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان(سرک بندر کلفت) به طول ۲۵ کیلومتر و با هزینه بیش از ۷۵۲ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت های سرکسازی به شکل دیزاین بلت. . .

BACK TO NEWS