اعلامیه وزارت فواید عامه درمورد کنترول وسایط باربری بلند تناژ!

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲ - ۱۰:۸
اعلامیه وزارت فواید عامه درمورد کنترول وسایط باربری بلند تناژ!

سرک‌ها و شاهراه های کشور سرمایه ملی‌ است و با هزینه هنگفت اعمار و ساختمان شده اند که حفظ و مراقبت آن وجیبه دینی و مسؤلیت ملی همه هموطنان عزیز می‌باشد.
وزارت فوایدعامه بمنظور حفظ و مراقبت از شاهراه ها وسرک های کشور به اطلاع تمام هموطنان عزیز و رانندگان وسایط نقلیه باربری بلندتناژ می رساند؛ آن عده وسایط‌ی که از معیار تعیین شده کمپنی مُولد و معیار تعیین شده این وزارت زیاد تر بارگیری نمایند، به وسایط شان اجازه عبور داده نخواهد شد و در صورت تخلف وسایط شان برای مدت طولانی متوقف و جهت جبران خساره سرک به ارگانهای عدلی وقضایی معرفی می شوند.

9 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۱:۴۵
Background image

در سال ۱۴۴۷ هـ.ق میزان انتقالات اموال تجارتی نسبت به سال ۱۴۴۶ هـ.ق ۷۷.۹ درصد افزایش یافته است

در سال ۱۴۴۷ هـ.ق، از طریق بنادر حیرتان، آقینه، تورغندی و مسیر خط آهن خواف–هرات، در مجموع  ۷ میلیون ۶۰۲ هزار ۴۱۹ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۵۱۶۹۹. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۵۸
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار قطعه چهارم خط‌آهن خواف- هرات بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در ادامه‌ی سفر کاری خود به ولایات زون جنوب‌غرب کشور، پس از بازدید و ارزیابی شماری از پروژه‌های زیربنایی درین ولایات، به ولایت هرات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۱۶
Background image

کار قیرریزی سرک جلال‌آباد – تورخم آغاز و عملاً جریان دارد

کار اعمار اساسی لین دوم شاهراه جلال‌آباد – تورخم از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون عملاً جریان دارد.

این پروژه ۷۳ کیلومتر طول دارد و کار بخش‌های. . .

BACK TO NEWS