سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار شاهراه سالنگ ها بازدید به عمل آورد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۸:۳۶
سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار شاهراه سالنگ ها بازدید به عمل آورد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه طی سفر کاری شان به ولایات شمال کشور از جریان کار بازسازی شاهراه سالنگ ها بازدید به عمل آورد و مسیرهای بدیل که در سالنگ شمالی و جنوبی ساخته شده است با قطع نوار با حضور داشت رئيس حفظ و مراقبت سالنگ ها و مسؤلین شرکت های قراردادی افتتاح نمود. 
سرپرست وزارت فواید عامه در جریان افتتاح سرک بدیل گفت: وزارت فواید عامه برای سهولت هرچه بیشتر هموطنان عزیز، مسیر فرعی را جهت عبور و مرور وسایط کوچک در سالنگ جنوبی و شمالی آماده نموده است که وسایط مسافربری میتوانند در جریان کار مسیر اصلی از این مسیر رفت و آمد نمایند. 
وی در این سفر، از جریان کار سه بخش شاهراه سالنگ ها (سالنگ شمالی، سالنگ جنوبی و مسیر دوشی-خنجان)، تجهیزات و کرش پلانت های شرکت های قرار دادی بازدید نموده و به تیم های تطبیق کننده هدایت داد تا کار این شاهراه را با کیفیت و مطابق پلان وزارت تکمیل نمایند. 
قابل ذکر است، از تاریخ ۴ اسد سال جاری وسایط مسافربری کوچک ازطرف روز از مسیر فرعی دوطرفه و وسایط باربری و مسافربری بزرگ (۵۸۰،۴۰۴ و ۳۰۳)  از طرف شب به شکل نوبت وار میتوانند رفت و آمد نمایند؛ اما وسایط کوچک مسافربری نمیتوانند از طرف شب رفت و آمد نمایند. 
 

2 years 3 months ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۴:۲۵
Background image

وزارت فواید عامه کار دو پروژه ترمیماتی را در مسیرهای عمومی کندهار – دایکندی و بامیان – دایکندی به ارزش شش میلیون افغانی آغاز نمود

پروژه جغل‌ اندازی ۳ کیلومتر سرک در منطقه ‌تپه لادوگگ ولایت دایکندی، که ۱۱ پایه پلچک نیز شامل آن می ‌باشد، به ارزش (۴۳۰۰۰۰۰) افغانی و همچنان پروژه ترمیم شانه ‌ها (شولدر)، درز گیری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۲:۲۰
Background image

کار اسفالت طبقه سوم بخش چهارم شاهراه کابل – کندهار در مربوطات ولایت میدان وردک جریان دارد

بخش چهارم شاهراه کابل – کندهار ۳۷٫۶ کیلومتر طول دارد که از بازار ولسوالی سیدآباد آغاز تا حدود ولایت غزنی (منطقه قلعه عزیز) می‌رسد، کار بازسازی طبقات سب‌بیس، بیس‌کورس، ATB، بیندرکورس و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۵۷
Background image

وزیر فواید عامه از جریان کار اعمار سرک لین دوم شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

محترم الحاج محمد عیسی ثانی وزیر فوایدعامه از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر سرک  لین دوم شاهراه کابل جلال – آباد به ادامه سرک کانکریتی از طرف ولایت کابل، کرش پلانت ها و لابراتوار این. . .

BACK TO NEWS