معینان تخنیکی و خط آهن وزارت فوایدعامه با معینان وزارت‌های ترانسپورت و صنعت و ساختمان قزاقستان دیدار نمودند

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۸:۳۷
د ټولګټو وزارت تخنيکي او اوسپنې پټلۍ مرستيالانو د قزاقستان د ټرانسپورټ او صنعت او ساختمان وزارتونو له مرستيالانو سره وکتل

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی و محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحبزاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا و تیم های تخنیکی این وزارت، با محترم ژانیبک ژومایویچ تایژانوف، معاون وزارت ترانسپورت، محترم شرخان ایران شرخانویچ، معاون وزارت صنعت و ساختمان قزاقستان و هیئت همراه شان با حضور داشت محترم (گزیز اکباسوف) سفیر آن کشور در مقر این وزارت دیدار نمودند.

در این دیدار، معین تخنیکی وزارت فواید عامه ضمن خوش ‌آمدید به هیئت قزاقستانی ګفت: «خرسندیم که افغانستان و قزاقستان روابط تاریخی، اقتصادی، تجارتی و ترانزیتی دارد و باید تلاش شود که این روابط بیشتر گسترش یابد

 هیئت قزاقستانی در جریان صحبت‌های‌ شان هدف سفر خود را آمادگی برای تطبیق  و عملی سازی  پروژه‌ خط آهن تورغندی–هرات و هرات–سپین بولدک عنوان کردند.

در ادامه، معین خط آهن وزارت فوایدعامه، معلومات تخنیکی و همه‌جانبه‌ را در مورد پروژه‌های جاری این وزارت با جانب قزاقستانی شریک ساخت و افزود که در حال حاضر سروی پروژه خط آهن هرات–کندهار تکمیل گردیده و کار دیزاین آن جریان دارد.

در جریان این دیدار میان وزارت فوایدعامه و جانب قزاقستانی صورت ‌جلسه و پلان عمل (اکشن پلان) به امضا رسید و قرار شد که در مورد آغاز کار عملی پروژه‌ خط آهن تورغندی–هرات و هرات–سپین بولدک و شرایط حقوقی و مالی آن یک کمیته مشترک تخنیکی و مالی تشکیل شود که در آینده نزدیک تخنیکی از جانب قزاقستان به افغانستان سفر خواهند کرد.

در پایان این دیدار وزارت فوایدعامه به جانب قزاقستان اطمینان داد که افغانستان برای آغاز عملی کار این پروژه‌ آمادگی کامل دارد و این پروژه باید در پرتو قوانین نافذه ا.ا.ا تطبیق گردد.

4 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۲۳
Background image

دو تن از رؤسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

بر اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه ا.ا.ا و حکم شماره (۴۵۴۱) مورخ (۱۴۴۷/۶/۲۹) مقام عالی ریاست‌الوزرا، محترم انجنیر عبدالواسع صابری که قبلا به حیث رئیس مصونیت و حفاظت حریم سرک‌های وزارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۳:۵۷
Background image

کار اعمار پل دوم کمپنی مسیر شاهراه کابل – کندهار تکمیل شد

کار اعمار پل دوم کمپنی در امتداد لین دوم شاهراه کابل–غزنی (مسیر شاهراه کابل–کندهار) از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۶۰ میلیون افغانی تکمیل گردیده و در حضور محترم الحاج مولوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۱:۳۹
Background image

کار بازسازی پلان‌شده سال روان شاهراه سالنگ ها تکمیل گردید

شاهراه سالنگ یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین شاهراه‌های ترانزیتی افغانستان به‌شمار می‌رود که پایتخت کشور را به ولایت‌های شمالی و شمال شرقی وصل میسازد.

این شاهراه بزرگ ترانزیتی از طریق. . .

BACK TO NEWS