معین حفظ و مراقبت سرک ها از ریاست فواید عامه سرپل بازدید به عمل آورد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۴ - ۱۰:۵
معین حفظ و مراقبت سرک ها از ریاست فواید عامه سرپل بازدید به عمل آورد

 

محترم الحاج معاون ملا عبدالجبار، معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فوایدعامه، در جریان سفر اش به ولایات شمال کشور، که یک تیم تخنیکی وی را همراهی می‌نماید؛ از ریاست فوایدعامه جوزجان بازدید به عمل آورد؛ فعالیت ها، پروژه های تحت کار و پلان های اینده این ریاست بررسی نمود و همچنان مشکلات و پیشنهادات کارمندان این ریاست را نیز استعما نمود.

معین حفظ ومراقبت سرک های وزارت فوایدعامه، از ماشینری ریاست فواید عامه متذکره بازدید نمود و به مسؤلین مربوطه در مورد ترمیم ماشینری غیر فعال و استفاده مؤثر از  آن و همچنان بمنظور بهبود فعالیت های این ریاست هدایات لازم ارائیه نمود.

6 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۹:۱۵
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه 178421متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۵  الی ۲۱حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان 178421 متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان 124533 تُن،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۳۰
Background image

در مقایسه با ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ هـ.ش، انتقالات در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است

از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴ هـ.ش، در مجموع (۵۳۸۷۵۴۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

این در حالی است که در ۱۱ ماه سال گذشته (۱۴۰۳ هـ.ش) (۴۰۴۰۸۵۵) متریک تُن انتقالات. . .

BACK TO NEWS