وزارت فوایدعامه گزارش دست آورد های شش ماهه خویش را با حضور رسانه ها ارایه نمود

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۹:۴
وزارت فوایدعامه گزارش دست آورد های شش ماهه خویش را با حضور رسانه ها ارایه نمود

انجنیر عبدالقیوم ځاځی معین تخنیکی و محمد حامد محبی معین مالی و اداری وزارت فوایدعامه، امروز پنج‌شنبه طی یک کنفرانس خبری، در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت؛ گزارش فعالیت ها و دست آورد های این وزارت را از طریق رسانه ها به مردم ارایه نمودند. در این کنفرانس خبری معین تخنیکی وزارت فوایدعامه گفت: پروژه های انکشافی این وزارت از دو منبع اختیاری و غیر اختیاری تمویل مالی می شوند که در سال جاری، ۱۳۳۶ کیلومتر سرک از بودجه اختیاری تحت اعمار و ساختمان قرار داشت که از آن جمله، ۶۸۴ کیلومتر سرک‌های عمومی (درجه اول) و ۶۵۲ کیلومتر آن سرک‌های روستایی ( درجه دوم ) می باشند که از بخش اول ۱۴۰ کیلومتر در ولایات کندهار، ارزگان، تخار و لغمان و از بخش دوم (سرک‌های روستایی) ۸۹ کیلومتر آن در ولایات خوست، کندهار، کاپیسا، لغمان، ننگرهار، غور، پروان، کابل و لوگر تکمیل گردیده است و تا چهار ماه آینده ۶۵ کیلومتر دیگر آن نیز در ولایات مختلف تکمیل می شوند. معین تخنیکی وزارت افزود: مراحل سروی و دیزاین ۱۴۲ کیلومتر سرک در چند ماه گذشته تکمیل گردیده است و ۲۲۷ کیلومتر سرک تحت مراحل سروی و دیزاین قرار دارد که تا پنج ماه آینده تکمیل خواهد شد. انجنیر عبدالقیوم ځاځی معین تخنیکی وزارت فوایدعامه گفت: برعلاوه پروژه های که از بودجه اختیاری تمویل می شود؛ شماری از پروژه های بزرگ مانند بهارک _ اشکاشم به طول ۱۰۸ کیلومتر، ارملک - لامان به طول ۵۲ کیلومتر، دوشی - بامیان به طول ۱۵۲ کیلومتر، قیصار - لامان به طول ۸۲ کیلومتر، هرات - چشت شریف به طول ۳۵ کیلومتر و غیره تحت اعمار و ساختمان قرار دارند که از بودجه غیر اختیاری تمویل می شوند. در ادامه، محمد حامد محبی معین مالی و اداری وزارت فوایدعامه گفت: در سال مالی ۱۴۰۰ این وزارت بیشتر از ۱۸.۶ میلیارد افغانی بودجه منظور شده که بیشتر از ۱۰ میلیارد افغانی آن بودجه اختیاری و بیشتر از ۸ میلیارد افغانی آن بودجه غیر اختیاری می باشد که بیشتر از ۵.۵ میلیارد افغانی آن در اجرای انوایس سال گذشته و سال جاری به مصرف رسیده است. معین مالی و اداری اضافه کرد که این وزارت تا اخیر سال مالی ۱۴۰۰، برای انوایس های تحت پروسس و پلان مصرف سه ماه آینده، بیشتر از ۱۰ میلیارد افغانی از بودجه اختیاری ضرورت دارد. در ادامه کنفرانس، آقای محبی افزود: وزارت فوایدعامه بخاطر تطبیق بهتر پروژه ها و اجرای انوایس ها به صورت آنلاین، سیستم PMIS را ایجاد نموده است که بر اساس پلان مالی ماهوار، ربع وار و سالانه شرکت ها موجود می باشد و مطابق آن برای شرکت ها پول درنظر گرفته می شود و تمام پرسونل و تجهیزات شرکت های قراردادی نیز ثبت این سیستم می باشد. معین مالی و اداری اضافه نمود، سیستم PMIS گزارش پیشرفت پروژه ها را به شکل خودکار ارایه کرده و در صورتیکه شرکت عقب مانی کار داشته باشد، به شرکت قراردادی به شکل خودکار پیام هشدار ارسال می نماید. وی اضافه کرد که وزارت فوایدعامه پلان دارد بخاطر مدیریت بهتر منابع بشری و حفظ دارایی عامه این سیستم را انکشاف دهد. همچنان در اخیر کنفرانس به سوالات خبرنگاران پاسخ ارایه گردید.

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۲۲
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط آهن بندر تورغندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، در جریان سفر کاری خویش به ولایت هرات، از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۳:۵۶
Background image

کار اعمار سرک چک – دایمیرداد به طول ۶۰ کیلومتر در ولایت میدان وردگ جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار سرک چک – دایمیرداد ولایت میدان وردگ را به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون افغاني با دو شرکت خصوصی قرارداد نموده بود که اکنون علاوه بر کار دیزاین آن کار اعمار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

BACK TO NEWS