وزیر محترم وزارت فواید عامه با سفیر کشور اوزبیکستان در کابل دیدار کرد

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۹:۵
د ټولګټو محترم وزیر په کابل کې د اوزبیکستان هېواد له سفیر سره لیدنه وکړه

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی وزیر فواید عامه، با محترم ایبک عثمانوف سفیر اوزبیکستان مقیم کابل، در دفتر کاری ‌خویش دیدار کرد و هر دو جانب در مورد روابط دیرینه اقتصادی، تجارتی، ریلی و اجتماعی میان افغانستان و اوزبیکستان گفت‌وگو  و تبادل نظر نمودند.

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی وزیر فواید عامه ضمن خوش ‌آمدید به محترم ایبک عثمانوف گفت، که افغانستان و اوزبیکستان روابط اجتماعی و اقتصادی دیرینه دارند و همچنان از همکاری‌های دوامدار آن کشور سپاسگزاری نمود.

همچنین، هر دو جانب در مورد افزایش سطح انتقالات از طریق بندر حیرتان، گسترش همکاری‌ های دوجانبه و پروژه‌ های زیربنایی بحث های مفصل نمودند و سفیر اوزبیکستان گفت: «ما آماده سرمایه ‌گذاری در پروژه اعمار خط آهن بلخ – هرات هستیم».

سپس وزیر محترم فوایدعامه ضمن سپاسگزاری گفت که ما نیز در این زمینه آماده هرگونه همکاری با شما هستیم.

در این نشست روی ترمیم پل دوستی بندر حیرتان نیز صحبت شد و تصمیم اتخاذ گردید که هیئت تخنیکی مشترک از هر دو کشور به منظور ترمیم از این پل نظارت و بازدید نماید.

در اخیر، هر دو جانب بر تداوم روابط اقتصادی، انتقالات تجارتی و همکاری‌ های مشترک در بخش پروژه‌ های زیربنایی میان افغانستان و اوزبیکستان تأکید کردند.

6 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۹:۱۵
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه 178421متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۵  الی ۲۱حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان 178421 متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان 124533 تُن،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۳۰
Background image

در مقایسه با ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ هـ.ش، انتقالات در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است

از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴ هـ.ش، در مجموع (۵۳۸۷۵۴۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

این در حالی است که در ۱۱ ماه سال گذشته (۱۴۰۳ هـ.ش) (۴۰۴۰۸۵۵) متریک تُن انتقالات. . .

BACK TO NEWS