کار اعمار اساسی بیش از ۱۴ کیلومتر سرک غازی ‌آباد – ناری در ولایت کنر به ارزش ۴۴۰ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۴۳
په کنړ ولایت کې د غازي آباد – ناړۍ د څه باندې ۱۴ کیلومتره سړک د اساسي رغونې چارې د ۴۴۰ میلیونه افغانیو په ارزښت پیل شوې

از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا کار اعمار اساسی بیش از ۱۴ کیلومتر سرک اتصالی ولسوالی ‌های غازی ‌آباد و ناری ولایت کنر به ارزش ۴۴۰ میلیون افغانی با حضور داشت محترم الحاج مولوی قدرت‌الله ابوحمزه والی کنر، قاری معاذ رئیس فواید عامه این ولایت و شماری از مسؤلین محلی آغاز گردید.

قاری معاذ رئیس فواید عامه ولایت کنر در مراسم افتتاح این پروژه گفت: که در امتداد این سرک کار اعمار یک پایه پل بزرگ، ۱۰۰ پایه پلچک و ۲۲۹۷ متر دیوارهای استنادی با سه متر عرض شامل میباشد و کار آن در مدت دو سال تکمیل خواهد شد.

با آغاز کار این سرک باشنده گان محل ابراز خرسندی نموده میگوند، که با تکمیل شدن این سرک علاوه بر باشنده گان ولسوالی‌های ناری و غازی ‌آباد، برای ساکنان کامدیش و برگمتال نورستان شرقی نیز سهولت‌های بیشتر فراهم خواهد شد.

7 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۴:۹
Background image

کار اعمار لات چهارم لین دوم شاهراه کابل–غزنی به طول ۲۲.۳ کیلومتر آغاز شده جریان دارد

کار اعمار لات چهارم سرک لین دوم شاهراه کابل–غزنی به طول ۲۲.۳ کیلومتر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد گردیده، اکنون کار آن آغاز شده و عملاً جریان دارد.

در امتداد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با سفیر ایران دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، با محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران، در دفتر کاری‌اش در حالی که محترم مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت فواید. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۲۱
Background image

وزیر فواید عامه از ساحه لغزش کوه (تنگی غارو) شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

امروز شنبه، محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا به ساحه تنگی غارو شاهراه کابل–جلال‌آباد سفر نمود و از محل لغزش کوه در حالی بازدید نمود ‌که تیم‌ های انجنیری و تخنیکی. . .

BACK TO NEWS