کار اعمار یک پایه پل به ارزش ۲۰.۷ میلیون افغانی در ولایت نیمروز آغاز گرديد

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۴:۵
کار اعمار یک پایه پل به ارزش  ۲۰.۷ میلیون افغانی در ولایت نیمروز آغاز گرديد


 کار اعمار و ساختمان یک پایه پل از سوی وزارت فوایدعامه به ارزش ۲۰.۷ میلیون افغانی در ولایت نیمروز آغاز  و اکنون عملاً جریان دارد.
این پل که ۲۰ متر طول و  ۷.۵ متر عرض دارد، کار اعمار و ساختمان آن توسط انجنیران افغانی انجام می شود که در مدت سه ماه تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد.
باشندگان محل از آغاز کار اعمار این پل ابراز خرسندی می نمایند و خواستار ترمیم و بازسازی سرک چخانسور هستند که این ولسوالی را به شاهراه زرنج- دلارم وصل می کند.
قابل ذکر است؛ با تکمیل این پل، مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولسوالی های چخانسور، کنگ و جوین ولایت فراه نسبت به گذشته حل خواهد شد.
 

2 years 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۵:۲۰
Background image

معين خط آهن در دوازدهمین کنگره اتحادیه بین‌المللی خط ‌آهن اشتراک نمود

 
محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحبزاده، معين خط آهن وزارت فوایدعامه ا.ا.ا و هیئت همراه شان در جریان سفرش به کشور چین، در دوازدهمین کنگره اتحادیه بین‌المللی خط ‌آهن (UIC) شرکت نمود.
دوا. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۰:۱۲
Background image

تفاهمنامه‌ توسعه خط آهن تورغندی–هرات به ارزش ۵۰۰ میلیون دالر امضا شد

 
محترم ملا عبدالغني برادر آخند، معاون اقتصادی ریاست‌ الوزرا ا.ا.ا در ارگ با معاون نخست‌ وزیر و وزیر امور خارجه کشور قزاقستان، مرات نورتلیف دیدار نمود.
در این دیدار، دو طرف در مورد. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۹:۸
Background image

بزودی يک تفاهمنامه‌ به ارزش ۵۰۰ میلیون دالر میان قزاقستان و افغانستان بمنظور اعمار خط آهن تورغندی-هرات امضا خواهد شد

 محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با حضور داشت معین تخنیکی، معین حفظ و مراقبت سرک ها و شماری از رؤسای این وزارت، با محترم کالیاکپاروف ماکسات، معین وزارت. . .

BACK TO NEWS