لغمان: کار ترمیم و اعمار پُل ده زیارت آغاز گردید

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۳ - ۱۲:۷
لغمان: کار ترمیم و اعمار پُل ده زیارت آغاز گردید

کار ترمیم و اعمار پُل ده زیارت در مسیر سرک حلقوی شهر لغمان از سوی وزارت فوایدعامه آغاز گردیده است.

این پُل ۱۰۰ متر طول و ۵ متر عرض دارد که در سیلاب های موسومی سال جاری تخریب گردیده و در رفت و آمد باشندگان محل مشکلات ترانسپورتی را ایجاد کرده بود.

وزارت فوایدعامه به منظور حل مشکلات ترانسپورتی باشندگان محل کار ترمیم پل متذکره آغاز کرده است که تا یک ماه دیگر تکمیل خواهد شد.

باشندگان محل از آغار کار ترمیماتی این پل اظهار خرسندی می نمایند و با تکمیل شدن آن مشکلات ترانسپورتی رفت و آمد باشندگان ده ها قریجات حل گردیده و مناطق عمرزیی، غوندی، شمکت ده زیارت راه به شهر مهترلام ولایت لغمان وصل می‌نماید.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS