کار اعمار لات پنجم سرک قیصار – لامان جریان دارد

سرک قیصار – لامان بخشی از سرک حلقوی افغانستان می باشد که وزارت فوایدعامه ا.ا.ا کار اعمار بخش پنجم آن را به طول ۲۵ کیلومتر آغاز نموده و اکنون جریان دارد.
این سرک ۱۲ متر عرض دارد که ۷ متر آن اسفالت و در دو طرف سرک شانه ها به عرض ۲.۵ متری ساخته می شود، که در داخل شهرها عرض سرک تا ۲۰ متر میرسد که ۸ متر آن برای پیاده رو و ۱۲ متر دیگر آن برای رفت وآمد وسایط اختصاص یافته است.
در امتداد این سرک شماری از ساختمانها مصنوعی، سترکچرها، سه پایه پل بزرگ به طول های ۶۰، ۹۰ و ۱۸۰ متر، ۶۸ پایه پلچک، ۲۷۰ متر دیوار استنادی، ۱۲۲۰ متر جویچه کنار سرک و پیاده روهای کانکریتی در دو طرف سرک، و همچنان ۴۰۰ متر جویچه و پیاده رو کانکریتی در یک طرف سرک اعمار میگردد که اکنون کار اعمار آن در حال پیشرفت است.
سرک قیصار – لامان بخشی از سرک حلقوی کشور و از جمله سرک های مهم به شمار میرود که در جریان کار آن برای شماری از باشنده گان محل زمینه کار فراهم گردیده و به تکمیل شدن آن برای تاجران و هموطنان عزیز در زمینه رفت وآمد و انتقال محصولات زراعتی سهولت های بیشتر ایجاد خواهد شد.