کار ساخت دیوارهای استنادی ساحه چشمه صیاد در ولایت سمنگان آغاز شد

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۰:۳۹
د سمنګان ولایت په چشمه صیاد سیمه کې د استنادي دېوالونو د جوړولو چارې پیل شوې

پروژه ساخت دیوارهای استنادی ساحه چشمه صیاد به طول ۳۲۰ متر، در مربوطات ولسوالی خلم ولایت سمنگان، از سوی وزارت فواید عامه به ارزش ۱۶ میلیون و ۱۳۷ هزار افغانی با سکتور خصوصی قرارداد شده و با حضور محترم مولوی مطیع‌الله عابد، رئیس فواید عامه ولایت سمنگان، محترم مولوی جان محمد، نماینده مقام ولایت، مسئولان شرکت قراردادی و باشندگان محل، رسماً افتتاح و کار آن آغاز گردید.

این پروژه شامل ساخت دیوارهای استنادی، پرکاری عقب دیوارها و آسفالت ساحات تخریب‌شده است که در مدت پنج ماه تکمیل و به بهره‌برداری سپرده خواهد شد.

تطبیق این پروژه در حفاظت سرک از تخریب بیشتر، جلوگیری از آسیب‌های ناشی از عوامل طبیعی و تأمین رفت‌وآمد آسان و مصئون هموطنان از این مسیر نقش مهمی داشته و زمینه انتقال بهتر اموال تجارتی و سهولت های بییشتر ترانسپورتی را فراهم خواهد ساخت.

وزارت فواید عامه در کنار تطبیق پروژه‌های انکشافی، حفظ، مراقبت و ترمیم زیربناهای ترانسپورتی موجود را نیز از اولویت‌های کاری خود دانسته و با تطبیق این پروژه ها از تخریب این سرمایه‌های ملی جلوگیری میکند.

1 year 2 months ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۰:۴۴
Background image

کار ترمیم و بازسازی سرک مرکز شرنه – ارگون در ولایت پکتیکا آغاز شد

کار ترمیم و بازسازی سرک  مرکز شرنه - ارگون ولایت پکتیکا از منطقه پی‌آر‌تی الی پیرکوتی  به طول ۵۰ کیلومتر از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، به ارزش ۲۵ میلیون و ۳۰۱ هزار افغانی با سکتور خصوصی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۰:۳۹
Background image

کار ساخت دیوارهای استنادی ساحه چشمه صیاد در ولایت سمنگان آغاز شد

پروژه ساخت دیوارهای استنادی ساحه چشمه صیاد به طول ۳۲۰ متر، در مربوطات ولسوالی خلم ولایت سمنگان، از سوی وزارت فواید عامه به ارزش ۱۶ میلیون و ۱۳۷ هزار افغانی با سکتور خصوصی قرارداد شده و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۵:۵
Background image

رئیس و کارمندان ریاست حفظ و مراقبت سالنگ‌ها از سوی مسؤلین ترمینال ترانسپورتی پایتخت و شرکت‌های مسافربری تقدیر شدند

به پاس تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و خدمات ارزنده در راستای حفظ و مراقبت شاهراه سالنگ‌ها و تأمین رفت‌وآمد مصئون هموطنان، محترم الحاج فضل‌الربی، رئیس ریاست حفظ و مراقبت سالنگ‌ها، و شماری از. . .

BACK TO NEWS