ترمیم 30 کیلومتر شاهراه سالنگ به ارزش بیشتر از 53 میلیون افغانی از سوی امارت اسلامی افغانستان آغاز گردید

ashraf_admin
شنبه ۱۴۰۰/۷/۳ - ۲۳:۱۴
ترمیم 30 کیلومتر شاهراه سالنگ به ارزش بیشتر از 53 میلیون افغانی از سوی امارت اسلامی افغانستان آغاز گردید

ترمیم 30 کیلومتر شاهراه سالنگ در سفر رسمی محترم مولوی بخت الرحمن شرافت معین مالی مالی و اداری وزارت فوایدعامه به ولایت پروان، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی و معاون مقام ولایت پروان همراهی می کردند آغاز گردید.

در مراسم آغاز کار این پروژه، مولوی صاحب بخت الرحمن شرافت گفت: رهبری وزارت فوایدعامه در اولین روز های کاری بعد از نشست های تخنیکی، بررسی همه جانبه و شناسایی نقاط آسیب پذیر تصمیم گرفت که با توجه به مُهم این دهلیز اقتصادی و حل مشکلات ترانسپورتی مردم، در این فصل سال قسمت های تخریب شده‌ی این شاهراه را عاجل ترمیم نمایند.

 معین مالی و اداری وزارت فوایدعامه افزود: ترمیم 30 کیلومتر این شاهراه به دو بخش تقسیم شده است که بخش اول آن به طول 15 کیلومتر در سالنگ جنوبی به ارزش 26,700,000  افغانی با شرکت ساختمانی و انجنیری میرودان و بخش دوم آن به طول 15 کیلومتر در سالنگ شمالی به ارزش26,700,000  افغانی با شرکت ساختمانی نوی سپین غر لمتد قرارداد گردیده و قرار است تا یک ماه آینده تکمیل شوند.

وی افزود: کار ترمیم داخل تونل سالنگ در مراحل تخنیکی قرار دارد و بزوی کار عملی آن آغاز می شود و  کار ترمیم 12 کیلومتر این شاهراه از منطقه اولنگ به طرف جبل السراج توسط تیم ریاست حفظ و مراقبت سالنگها انجام می شود.

در ادامه، مولوی دوست محمد حقانی معاون مقام ولایت پروان، بزرگان قومی و تیم های تخنیکی بالنوبه صحبت نمودند و بخاطر عملی سازی این پروژه و پروژه های عام المنفعه وعده همکاری کردند.

رهبری وزارت فوایدعامه و امارت اسلامی افغانستان بخاطر حل مشکلات مردم، تطبیق پروژه های جدید، آغاز کار پروژه های انکشافی که کار شان باقی مانده است تلاش می نمایند.

دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

 

2 years 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

در ربع اول سال ۱۴۰۴ از طریق خطوط آهن ( ۹۵۳۰۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در ربع اول سال ۱۴۰۴هـ.ش. ( ماه های حمل، ثور و جوزا) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۹۵۳۰۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۷۲۶۹۴۶) تُن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۲۸
Background image

کار اعمار سرک لین دوم کابل- غزنی با سرعت جریان دارد

وزارت فواید عامه امارت اسلامی افغانستان، با درنظرداشت اهمیت اقتصادی و ترانزیتی شاهراه کابل – کندهار، و به هدف حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان، کاهش ازدحام و جلوگیری از حوادث ترافیکی در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۷
Background image

سرپرست وزارت فوایدعامه به ولايت کاپيسا سفر نمود

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه، بمنظور ارزیابی وضعیت سرک ها به ولایت کاپیسا سفر نمود که وی را در این سفر؛ محترم قاری احسان‌الله بریال والی این ولایت، رئیس. . .

BACK TO NEWS