سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار شاهراه سالنگ ها بازدید به عمل آورد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۸:۳۶
سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار شاهراه سالنگ ها بازدید به عمل آورد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه طی سفر کاری شان به ولایات شمال کشور از جریان کار بازسازی شاهراه سالنگ ها بازدید به عمل آورد و مسیرهای بدیل که در سالنگ شمالی و جنوبی ساخته شده است با قطع نوار با حضور داشت رئيس حفظ و مراقبت سالنگ ها و مسؤلین شرکت های قراردادی افتتاح نمود. 
سرپرست وزارت فواید عامه در جریان افتتاح سرک بدیل گفت: وزارت فواید عامه برای سهولت هرچه بیشتر هموطنان عزیز، مسیر فرعی را جهت عبور و مرور وسایط کوچک در سالنگ جنوبی و شمالی آماده نموده است که وسایط مسافربری میتوانند در جریان کار مسیر اصلی از این مسیر رفت و آمد نمایند. 
وی در این سفر، از جریان کار سه بخش شاهراه سالنگ ها (سالنگ شمالی، سالنگ جنوبی و مسیر دوشی-خنجان)، تجهیزات و کرش پلانت های شرکت های قرار دادی بازدید نموده و به تیم های تطبیق کننده هدایت داد تا کار این شاهراه را با کیفیت و مطابق پلان وزارت تکمیل نمایند. 
قابل ذکر است، از تاریخ ۴ اسد سال جاری وسایط مسافربری کوچک ازطرف روز از مسیر فرعی دوطرفه و وسایط باربری و مسافربری بزرگ (۵۸۰،۴۰۴ و ۳۰۳)  از طرف شب به شکل نوبت وار میتوانند رفت و آمد نمایند؛ اما وسایط کوچک مسافربری نمیتوانند از طرف شب رفت و آمد نمایند. 
 

7 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۲  الی  ۲۸حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۶۹۵۶۵  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۰۸۰۸۶ تُن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۲:۲۴
Background image

کار بازسازی طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه‌رود جریان دارد

از سوی وزارت فواید ا.ا.ا، کار اسفالت طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه ‌رود به ارزش بیش از ۳۹۵ میلیون افغانی در ولایت فراه جریان دارد.

این سرک از منطقه ریگی ولایت فراه آغاز شده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۱۳
Background image

وزیر فواید عامه به ولایت لوگر سفر کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، امروز شنبه در سومین روز عید به ولایت لوگر سفر کرده و از جریان کارهای ساختمانی شماری از پروژه‌ها بازدید به‌عمل آورد.

وی در جریان این سفر. . .

BACK TO NEWS