کار اعمار پل دوم کمپنی مسیر شاهراه کابل – کندهار تکمیل شد

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۳:۵۷
د کابل – کندهار لویې لارې اړوند د کمپنۍ د دویم پله رغنیزې چارې بشپړې شوې

کار اعمار پل دوم کمپنی در امتداد لین دوم شاهراه کابل–غزنی (مسیر شاهراه کابل–کندهار) از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۶۰ میلیون افغانی تکمیل گردیده و در حضور محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی و کفیل وزارت فواید عامه، رؤسای تخنیکی این وزارت، مسئولان شرکت‌های قراردادی، متنفذین قومی و نمایندگان رسانه‌ها به بهره‌برداری سپرده شد.

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی و کفیل وزارت فواید عامه، در مراسم افتتاح این پل گفت: «امروز نسبت به هر زمان دیگر، زمینه تطبیق پروژه‌های زیربنایی در کشور فراهم شده است و تمام پروژه‌های انکشافی از بودجه امارت اسلامی افغانستان تطبیق می‌گردد که دلیل آن، جلوگیری از فساد، خیانت و اختلاس می‌باشد

وی افزود که کار اعمار لین دوم شاهراه کابل–غزنی در سه بخش آغاز گردیده بود و در سال جاری، کار آسفالت طبقه اول و دوم بیش از ۳۲ کیلومتر سرک در لات‌های اول و پنجم تکمیل شده است. به گفته وی، کارهای متباقی این پروژه، ان‌شاءالله در سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری سپرده خواهد شد.

همچنان در جریان این مراسم، محترم محمد اشرف حق‌شناس، سخنگوی وزارت فواید عامه، گفت که این پل دارای ۵۶ متر طول و ۱۳.۵ متر عرض می‌باشد که ۱۱ متر آن به رفت‌وآمد وسایط نقلیه و ۲.۵ متر آن به پیاده‌رو اختصاص داده شده است. به گفته وی، کارهای اعمار این پل در مدت ۹ ماه تکمیل گردیده است.

با تکمیل شدن این پروژه، مسافران و دریوران وسایط که از این مسیر تردد می‌کنند، ابراز خرسندی نموده و می‌گویند که پس از این، ازدحام ترافیکی بالای پل قدیمی نسبت به گذشته کاهش یافته و رفت‌وآمد مردم به‌گونه آسان‌تر صورت خواهد گرفت.

شماری از باشندگان محل نیز از تکمیل شدن این پروژه استقبال نموده و از ا.ا.ا خواهان تطبیق پروژه‌های انکشافی مشابه در آینده می‌باشند.

4 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۹:۴۴
Background image

کار اعمار ۲۴ کیلومتر سرک شاه‌ولی‌کوت – ترینکوت جریان دارد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار اساسی بخش ۲۴ کیلومتری مسیر عمومی شاه‌ولی‌کوت – ترینکوت به ارزش حدود ۷۹۲ میلیون افغانی جریان دارد.

این سرک از ساحه تغرک ولایت کندهار آغاز شده و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۳:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۵۷۹۹۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۲  الی۱۸ جدی، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۵۷۹۹۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۱۰۶۹۸۴) ت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۳۲
Background image

کار ترمیم و داغگیری ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزارشریف – دره صوف ۴۲ فیصد تکمیل شده است

به ‌منظور حل مشکلات رفت و آمد هموطنان گرامی ما در ولایت بلخ از سوی وزارت فواید عامه اـ.ا.-ا کار ترمیم و داغگیری سرک مزارشریف – دره‌ صوف به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی آغاز شده بود که هم. . .

BACK TO NEWS