کار اعمار پل دوم کمپنی مسیر شاهراه کابل – کندهار تکمیل شد

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۳:۵۷
د کابل – کندهار لویې لارې اړوند د کمپنۍ د دویم پله رغنیزې چارې بشپړې شوې

کار اعمار پل دوم کمپنی در امتداد لین دوم شاهراه کابل–غزنی (مسیر شاهراه کابل–کندهار) از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۶۰ میلیون افغانی تکمیل گردیده و در حضور محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی و کفیل وزارت فواید عامه، رؤسای تخنیکی این وزارت، مسئولان شرکت‌های قراردادی، متنفذین قومی و نمایندگان رسانه‌ها به بهره‌برداری سپرده شد.

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی و کفیل وزارت فواید عامه، در مراسم افتتاح این پل گفت: «امروز نسبت به هر زمان دیگر، زمینه تطبیق پروژه‌های زیربنایی در کشور فراهم شده است و تمام پروژه‌های انکشافی از بودجه امارت اسلامی افغانستان تطبیق می‌گردد که دلیل آن، جلوگیری از فساد، خیانت و اختلاس می‌باشد

وی افزود که کار اعمار لین دوم شاهراه کابل–غزنی در سه بخش آغاز گردیده بود و در سال جاری، کار آسفالت طبقه اول و دوم بیش از ۳۲ کیلومتر سرک در لات‌های اول و پنجم تکمیل شده است. به گفته وی، کارهای متباقی این پروژه، ان‌شاءالله در سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری سپرده خواهد شد.

همچنان در جریان این مراسم، محترم محمد اشرف حق‌شناس، سخنگوی وزارت فواید عامه، گفت که این پل دارای ۵۶ متر طول و ۱۳.۵ متر عرض می‌باشد که ۱۱ متر آن به رفت‌وآمد وسایط نقلیه و ۲.۵ متر آن به پیاده‌رو اختصاص داده شده است. به گفته وی، کارهای اعمار این پل در مدت ۹ ماه تکمیل گردیده است.

با تکمیل شدن این پروژه، مسافران و دریوران وسایط که از این مسیر تردد می‌کنند، ابراز خرسندی نموده و می‌گویند که پس از این، ازدحام ترافیکی بالای پل قدیمی نسبت به گذشته کاهش یافته و رفت‌وآمد مردم به‌گونه آسان‌تر صورت خواهد گرفت.

شماری از باشندگان محل نیز از تکمیل شدن این پروژه استقبال نموده و از ا.ا.ا خواهان تطبیق پروژه‌های انکشافی مشابه در آینده می‌باشند.

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۰:۲۷
Background image

پروژه ترمیم پل چغه و پل آقتاش در ولایت کندز به ارزش بیش از ۱۲میلیون افغانی جریان دارد

پروژه ترمیم پل چغه بالای دریای بنگی به طول ۸۴متر و عرض ۱۰متر و ترمیم پل آقتاش به  طول ۱۰۰متر و عرض ۸.۴متر در ولایت کندز، به ارزش ۱۲میلیون و ۵۰ هزار افغانی از سوی وزارت فواید عامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۳:۵۹
Background image

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان به طول ۵۰ کیلومتر به ارزش بیش از ۴.۶میلیارد افغانی جریان دارد

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان در ولایت بادغیس به طول ۵۰کیلومتر و عرض ۱۲متر، به ارزش ۴میلیارد و ۶۵۲ میلیون و ۵۳۶هزار افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی. . .

BACK TO NEWS