کار ترمیم سرک بلخ – دولت ‌آباد از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا به ارزش ۶.۳ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۰:۲۱
د ا.ا.ا د ټولګټو وزارت له لورې د بلخ– دولت آباد سړک د ترمیم چارې د ۶.۳ میلیونه افغانیو په ارزښت پيل شوې

کار ترمیم سرک بلخ – دولت ‌آباد با حضور داشت محترم مولوی نورالهادی ابو ادریس معاون مقام ولایت بلخ، مولوی عبدالصبور صابر رئیس فواید عامه این ولایت، شماری از مسؤلین محلی، مجاهدین و متنفذین قومی آغاز شد.

سرک بلخ – دولت ‌آباد ۲۷.۸ کیلومتر طول دارد که کار ترمیم آن به ارزش ۶.۳ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی قرارداد شده و کار آن رسماً آغاز گردید.

در این پروژه علاوه بر ترمیم فرش سرک کار ترمیم تعدادی پلچک ‌ها و شانه ‌های (شولدرها) سرک نیز شامل است که در مدت سه ماه تکمیل و به بهره‌ برداری سپرده خواهد شد.

قابل یاد آوریست، که با تکمیل شدن کار این پروژه مشکلات ترانسپورتی مردم نسبت به گذشته حل خواهد شد.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۴
Background image

کار آسفالت ریزی بخش چهارم لین دوم سرک کابل - غزنی به طول ۲۲.۳ کیلومتر آغاز شد

کار اعمار اساسی لات چهارم لین دوم سرک کابل – غزنی به طول ۲۲.۳کیلومتر میان وزارت فوایدعامه و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که کار آسفالت طبقه اول آن تا کیلومتر ۸.۳ تکمیل و در حال حاضر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

پروژه نصب گاردریل‌ها در مسیر سرک ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی آغاز شد

پروژه نصب گاردریل‌ها ( کتاره های حفاظتی) در کنار سرک از ساحه کهنه ده نیلی الی بازار بند برلان ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی، به طول ۹۶۰متر و به ارزش ۵میلیون و ۹۲۰هزار افغانی، از سوی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۹:۲۵
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک چک – دایمیرداد بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه شماری از روئسای تخنیکی وزارت وی همراهی می کرد به ولایت میدان وردک سفر نمود و از جریان کار اعمار سرک چک – دایمیرداد. . .

BACK TO NEWS