معین خط آهن وزارت فوایدعامه از بندر بین‌المللی خشکه لانژو کشور چین بازدید کرد

kalim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۴:۳۱
د اوسپنې پټلۍ مرستیال د چین هیواد د لانژو نړیوال خشکه بندر څخه لیدنه وکړه

 

محترم مولوی محمد اسحاق صاحب‌زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در جریان سفرش به کشور چین از بندر بین‌المللی خشکه شهر لانژو بازدید نموده و با مسئولین این بندر در مورد موضوعات مرتبط دیدار و گفتگو کرد.

این دیدار که با مسئولین چینی صورت گرفت، دو طرف بر ایجاد تسهیلات بیشتر برای رشد سکتور خصوصی افغانستان، ایجاد بندر خشکه در پورت نایب‌آباد مسیر حیرتان – مزارشریف، و همچنین بر انتقال کالاهای صادراتی افغانستان از این دهلیز تاکید نمودند و قرار است در این مورد میان طرفین مذاکرات تفصیلی در آینده نیز صورت گیرد.

شهر لانژو مرکز ولایت کانسو در کشور چین است که از نگاه موقعیت جغرافیایی در شمار ولایات مرکزی چین قرار دارد. بندر بین‌المللی خشکه چین با در نظرداشت اهمیت استراتیژیک آن در شهر لانژو اعمار شده است، که کالاهای تجارتی از ولایات مختلف جمع آوری و از طریق همین بندر چین توسط خط آهن از مسیر قرغیزستان، اوزبیکستان عبور کرده،‌ به بندر حیرتان شهر مزار شریف افغانستان انتقال می یابد.

کوریدور خط آهن چین – قرغیزستان – اوزبیکستان – افغانستان از دو سال بدین‌سو فعال گردیده است و بر اساس تخفیف‌های توافق‌شده میان کشورهای عضو، زمینه انتقال کالاهای تجارتی از طریق کانتینرها به افغانستان فراهم شده است.

این مسیر نه تنها سهولت‌های زیادی را در زمینه انتقال کالاهای تجارتی میان افغانستان و چین ایجاد نموده، بلکه حجم انتقالات ریلی را نیز افزایش داده است.

3 weeks 1 day ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۰:۴۰
Background image

کار اعمار سرک دشت ارچی – کندز به ارزش بیش از ۴۹۸.۶ میلیون افغانی جریان دارد

سرک دشت ارچی – کندز د رمربوطات ولایت کندز، که شماری از بخش‌ های آن قبلاً تکمیل ګردیده بود و کار اعمار بخش متباقی آن به طول  ۱۹.۶ کیلومتر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا به ارزش بیش از ۴۹۸. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۸:۵۳
Background image

کار اعمار و ساختمان سرک مقر– ناوه ولایت غزنی به طول ۲۰.۵ کیلومتر به ارزش بیش از ۴۴۷.۹ میلیون افغانی و آغاز شد

کار اعمار و ساختمان سرک مقر – ناوه ولایت غزنی به ارزش بیش از ۴۴۷.۹ میلیون افغانی، از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا قرارداد شده بود که امروز با حضور محترم الحاج ملا عبدالصمد جاوید والی غزنی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۳:۵۸
Background image

در یک هفته گذشته از طریق خط آهن ۹۱۳۷۳ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در یک هفته گذشته از تاریخ ۱۴سنبله الی ۲۰ سنبله سال ۱۴۰۴ هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان   ۹۱۳۷۳متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان    ۶۴. . .

BACK TO NEWS