وزیر محترم فواید عامه جریان کار ۸ کیلومتر سرک ولسوالی سپین‌بولدک ولایت کندهار ارزیابی نمود

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۳:۳۸
د ټولګټو وزارت محترم وزیر د کندهار ولایت سپین بولدک ولسوالۍ ۸ کیلومتره سړک رغنیزې چارې و ارزولې

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نماید در سفرش به ولایت کندهار از جریان کار اعمار ۸ کیلومتر سرک ولسوالی سپین‌بولدک بازدید و ارزیابی نمود.

وزیر محترم در این سفر، به تیم‌های تطبیق‌کننده پروژه و مسئولان شرکت قراردادی در مورد سرعت بخشیدن کار، کیفیت بهتر، استفاده از مواد معیاری در پروژه و تکمیل به موقع آن هدایات لازم داد.

این سرک حدود ۸ کیلومتر طول و ۶۰ متر عرض دارد که در چهار لین ساخته می‌شود.  در این پروژه کار اعمار سرک‌های اصلی و فرعی، گلدان وسطی، گلدان‌های سرک‌های فرعی، پیاده‌روها در دو طرف سرک و جویچه‌های آب رو شامل می‌باشد.

پروژه متذکره میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی به ارزش بیش از یک میلیارد و ۳۳۵ میلیون افغانی قرارداد شده است که کار اعمار آن در حال حاضر با ۳۰ درصد پیشرفت فزیکی، به‌سرعت جریان دارد.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۳:۳۸
Background image

وزیر محترم فواید عامه جریان کار ۸ کیلومتر سرک ولسوالی سپین‌بولدک ولایت کندهار ارزیابی نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نماید در سفرش به ولایت کندهار از جریان کار اعمار ۸ کیلومتر سرک ولسوالی سپین‌بولدک بازدید و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۱:۵۷
Background image

کار ترمیم و جغل‌اندازی سرک بامیان – دایکندی به ارزش بیش از ۲۹ میلیون افغانی آغاز شد

کار ترمیم و جغل‌اندازی ۵۷ کیلومتر سرک مسیر بامیان – دایکندی از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش بیش از ۲۹ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد شده است که روز گذشته با حضور محترم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۹
Background image

کار ترمیم و بازسازی ۵ کیلومتر سرک در ولایت کاپیسا به هزینه بیش از ۲۷.۲ میلیون افغانی آغاز شد

کارترمیم و بازسازی ۵ کیلومتر سرک از پل صیاد الی چوک گلدان در ولایت کاپیسا، از سوی وزارت فواید عامهٔ ا.ا.ا، به ارزش ۲۷ میلیون و ۲۵۰ هزار افغانی با سکتور خصوصی قرارداد و اکنون با حضور. . .

BACK TO NEWS