قرارداد بهره ‌برداری و حفظ و مراقبت مسیر حیرتان-مزارشريف برای دو سال تمدید گردید

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۶ - ۸:۱۰
قرارداد بهره ‌برداری و حفظ و مراقبت مسیر حیرتان-مزارشريف برای دو سال تمدید گردید

 در جریان سفر محترم مولوی محمد اسحاق صاحبزاده، معين خط آهن وزارت فوایدعامه ا.ا.ا و هيئت همراه ایشان به کشور اوزبیکستان، قرارداد بهره ‌برداری و حفظ و مراقبت بندر حیرتان برای دو سال تمدید گردید و همچنین بر تمدید پروژه ترمیمات ریلی بندر متذکره نیز توافق صورت گرفت.

در این سفر، قرارداد بهره ‌برداری و حفظ و مراقبت مسیر حیرتان - مزارشریف میان معين خط آهن وزارت فوایدعامه و رئیس شرکت سوگدیانا ترانس اوزبیکستان، محترم جمشید آقا، برای سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ تمدید گردید.
همچنان در این سفر، میان معين خط آهن افغانستان و رئیس اداره خط آهن کشور اوزبیکستان، ذز مورد آغاز مطالعات امکان‌سنجی (Feasibility Study) پروژه افغان-ترانس و پیشبرد امور سروی و دیزاین خط آهن مزارشریف-هرات نیز توافق صورت گرفت.
در سفر متذکره، صورت جلسه‌ میان معین خط آهن وزارت فوایدعامه و اداره خط آهن کشور اوزبیکستان بمنظور تمدید پروژه ترمیمات ریلی حیرتان نیز به امضا رسید.
قابل یادآوری است که در جریان این سفر، مذاکراتی نیز میان کشورهای افغانستان، اوزبیکستان و پاکستان در مورد آغاز کار عملی پروژه افغان-ترانس صورت گرفته است، کشور اوزبیکستان مسئولیت تمویل مالی مطالعات امکان‌سنجی (Feasibility Study) این پروژه را بر عهده گرفته و قرار است به زودی کار آن آغاز گردد.
قابل ذکر است که در حال حاضر، کار سروی و دیزاین مسیر خط آهن مزارشریف-هرات از سوی کشور اوزبيکستان عملاً جريان دارد.

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۰:۲۷
Background image

پروژه ترمیم پل چغه و پل آقتاش در ولایت کندز به ارزش بیش از ۱۲میلیون افغانی جریان دارد

پروژه ترمیم پل چغه بالای دریای بنگی به طول ۸۴متر و عرض ۱۰متر و ترمیم پل آقتاش به  طول ۱۰۰متر و عرض ۸.۴متر در ولایت کندز، به ارزش ۱۲میلیون و ۵۰ هزار افغانی از سوی وزارت فواید عامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۳:۵۹
Background image

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان به طول ۵۰ کیلومتر به ارزش بیش از ۴.۶میلیارد افغانی جریان دارد

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان در ولایت بادغیس به طول ۵۰کیلومتر و عرض ۱۲متر، به ارزش ۴میلیارد و ۶۵۲ میلیون و ۵۳۶هزار افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی. . .

BACK TO NEWS