در ولسوالی سالنگ به عوض پُل کیبلی، پُل اساسی اعمار می شود

ناپیژنده (not verified)
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۷ - ۱۴:۲۴
در ولسوالی سالنگ به عوض پُل کیبلی، پُل اساسی اعمار می شود

در ولسوالی سالنگ ولایت ولایت پروان به عوض پُل کیبلی که مردم با آویزان کردن از دریا عبور می کردند، اکنون پُل اساسی اعمار و ساختمان می شود.

وزارت فوایدعامه با توجه به مشکلات مردم و خطرناک بودن پُل کیبلی، یک پایه پُل را به طول ۳۰ متر به شمول ۲۰۰ متر سرک کانکریتی در این منطقه اعمار و ساختمان می نماید.

کار اعمار و ساختمان این پروژه میان وزارت فوایدعامه و یک شرکت خصوصی ساختمانی قرارداد شده است و از حکومت افغانستان تمویل می شود.

در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندگان مَحل فُرصت های کاری ایجاده شده است و با تکمیل شدن این پُل مشکلات رفت و آمد مردم را حل می گردد.

قابل یاد آوریست، برنامه ملی راه سازی روستائی وزارت فوایدعامه (NRAP) تلاش می نماید در مناطق دور افتاده بخاطر حل مشکلات رفت و آمد مردم سرکها و پل ها را اعمار و ساختمان نمایند.

...

6 میاشتې ۱ اونی ago

...

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۲۸
Background image

د ۱۴۰۳ هـ. ش کال د ۱۱ میاشتو په پرتله د سږکال د ۱۱ میاشتو په انتقالاتو کې ۳۳.۳ سلنه زیات والی راغلی

د ۱۴۰۴ هـ.ش کال د حمل میاشتې له پیله د دلوې میاشتې تر پایه پورې، د افغانستان د ټولګټو وزارت د اوسپنې پټلیو له لارې ټولټال(۵۳۸۷۵۴۹) مېټریک ټنه انتقالات ترسره شوي دي.

دا په داسې حال کې. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۳:۴۶
Background image

په تېره یوه میاشت کې د اوسپنې پټلۍ له لارې ( ۷۲۶۵۶۰) مټریک ټنه انتقالات شوي دي

د ۱۴۰۴ هـ.ش. کال د دلوې مياشتې له پيله تر پايه د ټولګټو وزارت د اوسپنې پټلۍ له لارې ( ۷۲۶۵۶۰) مټریک ټنه انتقالات شوي دي.

د حیرتان بندر له لارې ( ۴۶۵۵۴۸) ټنه، د آقینې بندر له لارې (۶۱۷۳. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۹:۲۰
Background image

د چک – دایمیرداد ۶۰ کیلومتره سړک رغنیزې چارې د ٢ میلیارده او ٤٠ میلیونه افغانیو په ارزښت قرارداد شوې دي او ژر به پیل شي

د میدان وردګ ولایت د اوسېدونکو د ترانسپورتي ستونزو د حل په موخه، د ټولګټو وزارت د هڅو په پایله کې د دغه ولایت د چک – دایمیرداد ۶۰ کیلومتره سړک د اساسي رغونې چارې د ټولګټو وزارت او خصوصي. . .

BACK TO NEWS